Vignole Créspine Gran Selezione

Vignole Créspine Gran Selezione

Sangiovese 90% ja Cabernet Sauvignon 10%

Väri on erittäin voimakas ja nenätuntuma huokuu mausteista tuoksua sekä vinkkejä mustista kirsikoista ja karhunvatukasta. Viinissä on herukkaisuutta, yrttejä ja maaperän multaisia vivahteita. Créspine on samettinen, täyteläinen, lämmin ja siinä on räjähtävää voimaa. Lisäksi maussa voi aistia mokkaa, kahvia ja tummaa suklaata. Maku kertoo hyvin integroituneista tanniineista ja siinä on makeahko sekä varsin pitkä jälkimaku.

Vignole Créspine Chianti Classico Gran Selezione on lopputulos parhaista lokakuun alussa käsin poimituista Sangiovese rypäleistä sekä lokakuun lopulla poimituista Cabernet rypäleistä.

Malolaktinen käyminen ja ikääntyminen tapahtuu noin 30 kuukautta pienissä 225 litran ”barriques” ja 400 litran ”tonneaux” tynnyreissä. Sekoittamisen jälkeen Créspine kypsytetään vielä vähintään 6 kuukautta pulloissa ennen markkinoille pääsyä.

Créspine on täydellinen kumppani selkeänmakuisten pihvien sekä lihakastikkeiden kuin myös yrttisten kasvispaistosten kanssa. Avaa pullo tuulettumaan noin kolme tuntia ennen ja nauti juoma suuripesäisistä laseista noin 18° C lämpötilaisena.

100% orgaaninen

Alkoholi 15%

Luonnonkorkki

Vuosituotanto noin 6.000 pulloa

Skills

Posted on

1.5.2015

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>