Vignole Chianti Classico

Vignole Chianti Classico

Sangiovese 85% ja Merlot 15%

Vignole Chianti Classico on sekoitus tarkoin valituista Sangiovese ja Merlot rypäleistä, jotka poimitaan käsin. Rypäleet valmistuvat betonisammioissa, joissa aluksi rypäleiden kuoret pehmentävät juomaa 15 päivää. Sen jälkeen rypäleet kypsyy erikseen 12 kuukautta, Sangiovese keskisuurissa tammitynnyreissä ja Merlot pienemmissä ranskalaisissa tynnyreissä. Sekoituksen jälkeen, viini kypsyy vielä ylimääräiset 12 kuukautta pulloissa ennen markkinoille pääsyä.

Tämän upean Chianti Classicon väri on syvän punainen, tuoksussa tuntuu intensiivisiä marjoja ja ripaus orvokkia. Viini on täyteläinen ja lämmin. Maku seuraa aromeja, juoma on notkea ja siinä on hyvin kypsät tanniinit. Maussa on kuivunutta luumua, kypsää metsämansikkaa, maanläheisyyttä sekä multaisuutta. Maku on pitkä. Viini on täydellinen lisä paahdettujen punaisten lihojen sekä kypsien juustojen kera. Nautitaan suuripesäisistä laseista ja viini on hyvä avata tuulettumaan kaksi tuntia ennen nauttimista. Lämpötilaehdotus 18° C.

100% orgaaninen

Alkoholi 14-15%

Luonnonkorkki

Vuosituotanto 42.000 pulloa

Chianti Classico on kuluttajamyynnissä www.viinikellari.com verkkokaupassa

Skills

Posted on

1.5.2015

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>